Rozlítaní ptáčci

Varianta španělských ptáčků.


3.5122x
60 min
8×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky. Ty naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. V tlakovém hrnci rozpálíme olej, plátky po obou stranách opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, masox, zalijeme 3 dl vody, hrnec uzavřeme a dusíme 40 minut. Mezitím si uvaříme vejce natvrdo, zchladíme, oloupeme a spolu s okurkami a salámem nakrájíme. Pak hrnec otevřeme, do šťávy přidáme vejce, okurky a salám. Prohřejeme. Podáváme s rýží.
user-icon

autor Havlice

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rozlítaní ptáčci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena