Rozlítaní ptáčci

Varianta španělských ptáčků.


3.5122x
60 min
9×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky. Ty naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno.

V tlakovém hrnci rozpálíme olej, plátky po obou stranách opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, masox, zalijeme 3 dl vody, hrnec uzavřeme a dusíme 40 minut.

Mezitím si uvaříme vejce natvrdo, zchladíme, oloupeme a spolu s okurkami a salámem nakrájíme.

Pak hrnec otevřeme, do šťávy přidáme vejce, okurky a salám. Prohřejeme.

Podáváme s rýží.
user-icon

autor Havlice


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rozlítaní ptáčci

Zpět na recept