Roštěná na feferonkách

Pikantní roštěná s rýží.


3.0517x
45 min

Postup přípravy

Na grilu nebo na roštu upečeme feferonky. Až teprve potom z nich vyjmeme semínka a slupku nakrájíme na proužky.


Maso nakrájíme na tenké proužky a zprudka je opékáme 1 až 2 minuty na rozehřátém oleji. Pak zmírníme plamen, přidáme pokrájené feferonky, česnek a petrželku. Osolíme, opepříme a na mírném ohni asi 10 minut podusíme. Podle potřeby podléváme.


Nesmíme nechat vychladnout - při podávání musí být maso horké. Jako příloha je skvělá dušená rýže.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná na feferonkách

Zpět na recept