Roštěná na feferonkách

Pikantní roštěná s rýží.


3.0517x
45 min

Postup přípravy

Na grilu nebo na roštu upečeme feferonky. Až teprve potom z nich vyjmeme semínka a slupku nakrájíme na proužky.

Maso nakrájíme na tenké proužky a zprudka je opékáme 1 až 2 minuty na rozehřátém oleji. Pak zmírníme plamen, přidáme pokrájené feferonky, česnek a petrželku. Osolíme, opepříme a na mírném ohni asi 10 minut podusíme. Podle potřeby podléváme.

Nesmíme nechat vychladnout - při podávání musí být maso horké. Jako příloha je skvělá dušená rýže.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěná na feferonkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena