Rohlíkové kremrole

Rychlé sladké občerstvení z čerstvých nebo zbylých starších rohlíků.


3.1106x
15 min

Postup přípravy

Připravíme si náplň. Podle množství rohlíků zvolíme množství tvarohu. Tvaroh smícháme se žloutky, vanilkovým cukrem, citronovou kůrou a pokud je tvaroh příliš hustý, i s trochou mléka. Tvaroh by však měl zůstat trochu hustší, aby nevytékal. Rohlík rozpůlíme a uřízneme špičky. Střídku vydlabeme. Vzniknou nám tak 2 kusy "kremrolek". Ty naplníme tvarohovou náplní. Dírky v kremrolích můžeme zalepit kouskem zbylé střídky. Vzniklé kremrole opékáme na pánvi v oleji, po zhnědnutí vyjmeme a ještě horké obalíme v moučkovém cukru. Rohlíkové kremrole ihned podáváme. Jsou dobré i studené, ale teplé jsou lepší.
user-icon

autor Venda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rohlíkové kremrole

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena