Rohlíkové kremrole

Rychlé sladké občerstvení z čerstvých nebo zbylých starších rohlíků.


3.1106x
15 min

Postup přípravy

Připravíme si náplň. Podle množství rohlíků zvolíme množství tvarohu. Tvaroh smícháme se žloutky, vanilkovým cukrem, citronovou kůrou a pokud je tvaroh příliš hustý, i s trochou mléka. Tvaroh by však měl zůstat trochu hustší, aby nevytékal.

Rohlík rozpůlíme a uřízneme špičky. Střídku vydlabeme. Vzniknou nám tak 2 kusy "kremrolek". Ty naplníme tvarohovou náplní.

Dírky v kremrolích můžeme zalepit kouskem zbylé střídky. Vzniklé kremrole opékáme na pánvi v oleji, po zhnědnutí vyjmeme a ještě horké obalíme v moučkovém cukru.

Rohlíkové kremrole ihned podáváme. Jsou dobré i studené, ale teplé jsou lepší.
user-icon

autor Venda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rohlíkové kremrole

Zpět na recept