Rizoto z vepřové konzervy

Rizoto hotové za půl hodiny.


4.162x
25 min
10×

Postup přípravy

Dáme vařit rýži, řídíme se návodem na obalu.

Otevřeme konzervy vepřového masa ve vlastní šťávě a v plechovce překrájíme. Vybereme část tuku z konzervy a dáme na pánev rozehřát. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nasekanou cibulku. Poté vyklopíme obě plechovky. Maso mícháme a postupně opékáme. Ochutíme kořením na mletá masa, kari, solí a a pepřem. Přidáme prolisovaný česnek (menší paličku) a opékáme na mírném plameni. Až chybí rýži k dovaření cca 5 minut, vložíme do masa na pánev velkou plechovku mexické zeleniny (my používáme bonduelle) a promícháme.

Scedíme rýži a vmícháme masovou směs.

Rizoto z vepřové konzervy na talíři ozdobíme strouhaným sýrem.
user-icon

autor Teerezka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto z vepřové konzervy

Zpět na recept