Rizoto z vepřové konzervy

Rizoto hotové za půl hodiny.


4.162x
25 min
10×

Postup přípravy

Dáme vařit rýži, řídíme se návodem na obalu. Otevřeme konzervy vepřového masa ve vlastní šťávě a v plechovce překrájíme. Vybereme část tuku z konzervy a dáme na pánev rozehřát. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nasekanou cibulku. Poté vyklopíme obě plechovky. Maso mícháme a postupně opékáme. Ochutíme kořením na mletá masa, kari, solí a a pepřem. Přidáme prolisovaný česnek (menší paličku) a opékáme na mírném plameni. Až chybí rýži k dovaření cca 5 minut, vložíme do masa na pánev velkou plechovku mexické zeleniny (my používáme bonduelle) a promícháme. Scedíme rýži a vmícháme masovou směs. Rizoto z vepřové konzervy na talíři ozdobíme strouhaným sýrem.
user-icon

autor Teerezka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rizoto z vepřové konzervy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena