Rizoto s uzeninou a zeleninou

Recept na chutnou večeři, když nevíte, co rodině uvařit a v lednici je jen pár zbytků.


4.849x
30 min
3×

Postup přípravy

Uvaříme si rýži pro čtyři osoby (cca 400 g suché rýže), nechám na každém z vás, zda použijete rýži ve varných sáčcích, nebo zda si připravíte dušenou rýži, která je na rizoto daleko lepší. Větší cibuli nasekáme nahrubo. Mrkev, uzeninu (párek) a kapii nakrájíme na větší kousky.

Na pánvi osmahneme nasekanou cibuli a mrkev. Po chvíli přidáme nakrájenou uzeninu, kapii, hrst kukuřice a orestujeme. Zelenina by měla být udělaná pěkně na skus. Poté směs okořeníme, osolíme, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a necháme provařit.

Zeleninu s uzeninou promícháme s rýží a skvělá večeře je na světě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto s uzeninou a zeleninou

Zpět na recept