Rizoto s rybou a zeleninou

Recept na rýži s rybím masem a zeleninou. Rychlý a chutný hlavní chod.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Cibulku oloupeme a pokrájíme nadrobno, kapii také.

Zeleninu dáme osmahnout a podusit na rozpálenou pánev s trochou oleje. Poté přidáme sterilovaný hrášek.

Rýži uvaříme doměkka podle návodu. Filé rozmrazíme, osolíme a opepříme. Filé dáme uvařit do mikrovlnky asi na 5 minut, ale samozřejmě lze připravit i na pánvi.

Hotové filé pak rozdělíme na kousky a smícháme s rýží a zeleninou. Můžeme přidat trochu oleje, aby rizoto nebylo příliš suché.

Při podávání můžeme rizoto s rybím masem a zeleninou posypat nakrájeným nebo nastrouhaným sýrem.

Další recepty na rizoto najdete zde

user-icon

autor Moravanda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto s rybou a zeleninou

Zpět na recept