Řízky rošťáci

Recept na rychlou večeři, ale musíme si maso předem naložit.


3.979x
15 min
4×

Ingredience

5 ksvepřový řízek

těstíčko

3 stroužkyčesnek
sůl
2 ksvejce
1 lžičkasolamyl
1 lžícemajoránka
1 lžícehořčice
1 lžícevegeta
1 lžícesladký kečup
mletý černý pepř

Postup přípravy

Asi 5 řízků naklepeme. Trošku osolíme a jemně opepříme. Připravíme si těstíčko, ve kterém budou řízky naloženy. Ze všech těchto ingrediencí uděláme těstíčko. Každý řízek potřeme z obou stran těstíčkem a pokládáme do skleněné mísy. Až máme všechny řízky potřeny, zakryjeme je skleněnou poklicí. Rošťáky necháme 24 hodin uležet v ledničce. Na druhý den maso vytáhneme a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Zhruba 3 - 5 minut. Řízky rošťáky podáváme s bramborovou kaší, hranolky nebo jen chlebem.
user-icon

autor MUMÍNEK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řízky rošťáci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena