Ředkvičková pomazánka

Jednoduchý recept na ředkvičkovou pomazánku. Místo tvarohu můžeme použít pomazánkové máslo.


3.167x
10 min
1×

Postup přípravy

Ředkvičky a pažitku očistíme a omyjeme. Pár snítek pažitky dáme stranou na ozdobu. Zbytek pažitky osušíme a spolu s ředkvičkami nasekáme nadrobno. Ořechy nasekáme.

Žervé utřeme s tvarohem a sýrem. Pokud jsou v něm stále hrudky z tvarohu, můžeme směs zpracovat ručním šlehačem. Do hladkého krému přidáme ředkvičky a pažitku. Nakonec do pomazánky vmícháme větší polovinu ořechů. Podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme vychladit.

Pomazánku mažeme na celozrnné pečivo a zdobíme zbylými ořechy a pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ředkvičková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká