Vaření.czReceptyRajská jablíčka v pikantním nálevu

Rajská jablíčka v pikantním nálevu

Zavařit, či sterilovat jde cokoliv, záleží na chuti a materiálu.


2.973x
60 min

Postup přípravy

Rajčata lze konzervovat oloupaná i ve slupce. Pokud je chceme nakládat oloupaná, můžeme využít mikrovlnné trouby. Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny nebo silnější plátky. Pokud máme malá rajčátka, necháváme vcelku. Nálev připravíme svařením 2,5 dl vody s octem, osolíme a necháme vychladnout. Rajčata skládáme do sklenic a prokládáme opláchnutým kořením. Přelijeme studeným nálevem tak, aby všechna rajčata byla zcela ponořena. Sklenice přikryjeme dvojitým celofánem, který pevně převážeme provázkem a uložíme na tmavé, chladnější místo.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rajská jablíčka v pikantním nálevu

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena