Rajčatová polévka

Rajčatová polévka, tentokrát studená z bílého i červeného vína.


2.91042x
45 min

Ingredience

1 kgrajče
1 kscitron
1 lhovězí vývar

podle chuti

cukr
sůl
hřebíček
bobkový list
bílé víno
červené víno
celý černý pepř

Postup přípravy

Asi 900 gramů rajčat nakrájíme. Do hovězího vývaru přidáme nakrájená rajčata a vaříme. Po chvilce přidáme koření, cukr, sůl, červené víno a dále povaříme do té doby, až jsou rajčata uvařená. Hotovou polévku procedíme, prolisujeme, přidáme citronovou šťávu, bílé víno a vychladíme. Zbylá rajčata nakrájíme a zdobíme s nimi rajčatovou polévku při podávání. Rajčatovou polévku podáváme vychlazenou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčatová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena