Vaření.czReceptyRajčatová omáčka k těstovinám

Rajčatová omáčka k těstovinám

Vynikající omáčka s vůní Itálie nejlépe vynikne se špagetami.


3.622x
60 min
2×

Ingredience

2 lžícecukr
2 stroužkyčesnek
0.5 lvývar
4 lžícekečup
2 dlčervené víno
1 ksvětší cibule
1 plechovkanakládaná rajčata
500 glibové vepřové maso

podle potřeby

olej
tmavá instantní jíška
zelené nakládané olivy

podle chuti

sůl
bazalka
pepř

na ozdobu

strouhaný sýr

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a krátce ho orestujeme na oleji. Poté maso vyndáme a na výpeku dozlatova osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibulku. Následně přidáme 2 lžíce cukru a pokrájená rajčata, vše krátce orestujeme. Do pánve vrátíme maso, vlijeme víno, kečup, vývar a vše zvolna vaříme v odkryté nádobě asi 45 minut. Ke konci přípravy přidáme prolisovaný česnek, bazalku, olivy vcelku, sůl a pepř. Podle potřeby omáčku zahustíme jíškou. Vše ještě krátce povaříme. Rajčatovou omáčku podáváme s těstovinami a strouhaným sýrem.
user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčatová omáčka k těstovinám

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena