Rajčata plněná tuňákem

Recept na rajčata z Itálie. Tentokráte plněná tuňákovou směsí a zdobená olivou.


3.01073x
30 min
1×

Ingredience

petrželka
3 lžícemajonéza
4 ksrajče
1 lžícekapary
4 ksolivy
1 konzervatuňák
mletý černý pepř

Postup přípravy

Rajčata omyjeme a rozkrojíme příčně na půlky. Lžičkou vyjmeme dužinu a rajčata obrátíme řeznou plochou dolů, aby odkapala.

Vejce a tuňáka nakrájíme na drobné kousky, smícháme s jemně nakrájenými kapary, petrželkou, pepřem a majonézou. Takto připravenou směsí rajčata naplníme a ozdobíme půlkami oliv.

Rajčata plněná tuňákem vychladíme a můžeme podávat. Rajčata plněná tuňákem ozdobíme a podáváme se čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná tuňákem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Italská
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena