Rajčata plněná tuňákem

Recept na rajčata z Itálie. Tentokráte plněná tuňákovou směsí a zdobená olivou.


3.01073x
30 min
1×

Postup přípravy

Rajčata omyjeme a rozkrojíme příčně na půlky. Lžičkou vyjmeme dužinu a rajčata obrátíme řeznou plochou dolů, aby odkapala.

Vejce a tuňáka nakrájíme na drobné kousky, smícháme s jemně nakrájenými kapary, petrželkou, pepřem a majonézou. Takto připravenou směsí rajčata naplníme a ozdobíme půlkami oliv.

Rajčata plněná tuňákem vychladíme a můžeme podávat. Rajčata plněná tuňákem ozdobíme a podáváme se čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná tuňákem

Zpět na recept