Pstruzi v alobalu na grilu

Takto připravené ryby si oblíbí i ti, co nemají ryby rádi.


3.823x
120 min
1×

Ingredience

4 kspstruh

na potření

olej

podle chuti

sůl
kmín
grilovací koření
citronová šťáva
provensálské koření

Postup přípravy

Pstruhy (množství podle počtu strávníků) omyjeme pod tekoucí vodou. Řádně JE osolíme, pokapeme citronovou šťávou, potřeme směsí z koření a oleje. Pstruhy zabalíme do alobalu a necháme v ledničce uležet minimálně 1 hodinu. Pstruhy v alobalu grilujeme venku nebo na grilu v troubě doma z každé strany 15 minut. Maso krásně odpadá od kostí a jen se rozplývá na jazyku. Pstruzi v alobalu na grilu jsou vynikající s různými dresinky, tatarkou nebo samotní.
user-icon

autor mysinecka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruzi v alobalu na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena