Pstruzi na grilu

Pro milovníky ryb je tu lahodný pstruh grilovaný a plněný bylinkovým máslem.


2.9959x
20 min

Ingredience

sůl
80 gmáslo
2 lžícepetrželka
1 lžícekapary
fenykl
4 kspstruh
citronová šťáva
mletý černý pepř

Postup přípravy

Do každé strany očištěných pstruhů uděláme 2 zářezy. Do pstruhů vložíme kousek másla smíchaného s usekanou petrželkou, kapary, fenyklem, pepřem a solí.

Pstruhy urovnáme na mřížku grilu, podložíme je ohnivzdornou miskou a grilujeme na každé straně 7 - 10 minut. Do rozehřátého másla v misce vmícháme citronovou šťávu..

Pstruhy servírujeme na předehřáté talíře a přelijeme zachyceným máslem. Ihned je podáváme. Tímto způsobem můžeme připravit i ostatní sladkovodní ryby.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruzi na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena