Pstruzi na grilu

Pro milovníky ryb je tu lahodný pstruh grilovaný a plněný bylinkovým máslem.


2.9959x
20 min

Postup přípravy

Do každé strany očištěných pstruhů uděláme 2 zářezy. Do pstruhů vložíme kousek másla smíchaného s usekanou petrželkou, kapary, fenyklem, pepřem a solí.

Pstruhy urovnáme na mřížku grilu, podložíme je ohnivzdornou miskou a grilujeme na každé straně 7 - 10 minut. Do rozehřátého másla v misce vmícháme citronovou šťávu..

Pstruhy servírujeme na předehřáté talíře a přelijeme zachyceným máslem. Ihned je podáváme. Tímto způsobem můžeme připravit i ostatní sladkovodní ryby.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruzi na grilu

Zpět na recept