Pstruh se zeleninou

Nejen na Vánoce si můžeme pochutnat na lahodném a zdravém rybím mase.


4.56x
45 min

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, osolíme a prokapeme citronovou šťávou.

Očištěné mrkve i pórek nakrájíme na drobné nudličky. Smícháme s estragonem i piniovými oříšky a směs orestujeme na rozehřátém másle.

Polovinou směsi naplníme pstruhy, poklademe je na olejem vymazaný pekáček a v předehřáté troubě je 30 minut pečeme na 200 °C.

Hotové pstruhy rozdělíme na talíře, ke každému dáme čtvrtinu zbylé směsi a ozdobíme je měsíčkem citronu a snítkou kopru. Vhodnou přílohou jsou nové malé vařené brambory.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pstruh se zeleninou

Zpět na recept