Vaření.czReceptyPršut s bramborami ve slupce

Pršut s bramborami ve slupce

Ojedinělá kombinace skvělého masa a chuti pečené brambory.


4.323x
30 min

Ingredience

1 špetkasůl
4 ksbrambory
1 kscitron
1 dlolivový olej
100 gparmezán
2 lžícebazalka
1 lžícehrubozrnná sůl
400 gpršut

Postup přípravy

Troubu zahřejeme na 150 °C. Neoloupané a pečlivě očištěné brambory ve slupce osušíme a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Dáme je péct na 10 minut do trouby. Mezitím rozložíme na talíře plátky pršutu. Škrabkou nastrouháme nad masem hoblinky parmezánu, pokropíme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Citron nakrájíme na čtvrtky a na každý talíř dáme jednu. Pršut podáváme s bramborami ve slupce a nahrubo mletou solí.

Pršut - proscuitto

Pršut jsou lahodné tenké plátky sušené šunky původem z Itálie a Středomoří. Objevte opravdovou chuť vepřového masa a odhalte s námi tajemství výroby této pochoutky.

Pršut

Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!

Jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Zkoušeli jste někdy tuto košťálovou zeleninu zkombinovat s masem? Budete překvapeni, jak takové kuřecí, vepřové a dokonce i rybí maso právě kedlubna doplní. Vybrali jsme pro vás 5 výborných receptů, které doporučujeme vyzkoušet ke všednímu, ale klidně i k nedělnímu obědu.

Maso

Nové brambory - dietní pochoutka

Zima se blíží ke konci a za chvíli tu budeme mít jaro. Zemědělci a naše těla konečně dostanou zelenou. V tomto období můžeme tělu dopřát skvělou delikatesu. A pokud stále ještě toužíte něco málo shodit do plavek, jsou nové brambory tím pravým pomocníkem

Nové

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pršut s bramborami ve slupce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena