Pršut s bramborami ve slupce

Ojedinělá kombinace skvělého masa a chuti pečené brambory.


4.323x
30 min

Postup přípravy

Troubu zahřejeme na 150 °C.

Neoloupané a pečlivě očištěné brambory ve slupce osušíme a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Dáme je péct na 10 minut do trouby.

Mezitím rozložíme na talíře plátky pršutu. Škrabkou nastrouháme nad masem hoblinky parmezánu, pokropíme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Citron nakrájíme na čtvrtky a na každý talíř dáme jednu.

Pršut podáváme s bramborami ve slupce a nahrubo mletou solí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pršut s bramborami ve slupce

Zpět na recept