Provensálská rajčata

Chutný a nápaditý teplý zelinový předkrm.


2.9148x
45 min

Postup přípravy

Troubu si předehřejeme na 200°C. Česnek oloupeme a vložíme do mixéru. Petrželku omyjeme, okapeme a natrhanou na menší kousky přidáme k česneku. Suchar rozdrobíme také do mixéru a vše umixujeme na haši. Rajčata omyjeme, rozpůlíme a dáme je do zapékací misky. Na řezné strany navrstvíme bylinkovou haši směs a dáme na 30 minut zapéci. Provensálská rajčata podáváme s opečenými toasty.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Provensálská rajčata

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena