Provensálská pomazánka

Recept na rychlou pomazánku jako ze Středomoří.


4.04x
10 min
3×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
1 lžícemáslo
200 glučina
20 ksčerné olivy

podle chuti

oregano

Postup přípravy

Lučinu utřeme s máslem. V případě potřeby zředíme trochou mléka. Do základu pomazánky přidáme prolisovaný česnek, sekané černé olivy, oregano nebo provensálské koření a osolíme. Provensálskou pomazánku mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Provensálská pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena