Vaření.czReceptyProvensálská bezvousá treska

Provensálská bezvousá treska

Treska připravená dietně, avšak velice chutně.


3.1120x
30 min
1×

Postup přípravy

Tresku očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Citron důkladně vydrhneme kartáčkem a také naplátkujeme. Troubu předehřejeme na 170°C. Do pekáčku naskládáme kolečka rajčat a cibule. Na zeleninu položíme tresku, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Rybu poklademe kolečky citronu. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut. Provensálskou bezvousou tresku podáváme horkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Provensálská bezvousá treska

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena