Provensálská bezvousá treska

Treska připravená dietně, avšak velice chutně.


3.1120x
30 min
1×

Postup přípravy

Tresku očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Citron důkladně vydrhneme kartáčkem a také naplátkujeme.

Troubu předehřejeme na 170°C.

Do pekáčku naskládáme kolečka rajčat a cibule. Na zeleninu položíme tresku, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Rybu poklademe kolečky citronu. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

Provensálskou bezvousou tresku podáváme horkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Provensálská bezvousá treska

Zpět na recept