Princezky

Křehké pečivo k čaji nebo kávě.


3.1158x
75 min

Postup přípravy

Hladkou mouku prosejeme s práškem do pečiva a moučkovým cukrem. Přidáme citronovou kůru, vanilkový cukr, vejce, máslo a vypracujeme těsto, které dáme do chladničky odpočinout.

Zatím si připravíme krém na plnění. Svaříme mléko s vanilkovým pudinkem a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Cukr a máslo utřeme do pěny a postupně přidáváme chladný pudink.

Těsto rozválíme na slabý plát. Z něj vykrajujeme oválky (srdíčka, kolečka) a rovnáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

Do středu každého oválku (kolečka) dáme trochu pikantní marmelády a zdobítkem uděláme kolem kroužek z připraveného krému. Přiklopíme druhou sušenkou a povrch přizdobíme rozpuštěnou čokoládou.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Princezky

Zpět na recept