Pravý ruský boršč

Vynikající polévka podle receptu mé kamarádky Světlany, která pochází u Ruska.


4.2622x
150 min
32×

Postup přípravy

Hovězí, vepřové a kuřecí maso a polévkové kosti dáme do hrnce, přidáme bobkový list, hřebíček, celý pepř a nové koření. Zalijeme vodou a vaříme , až je maso měkké. Omyjeme opatrně červenou řepu, aby se nenarušila slupka a uvaříme do měkka. Na másle osmažíme cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, zalijeme vývarem z uvařeného masa, přidáme nakrájené brambory a hlávkové zelí. Až je zelenina skoro hotová, přidáme nastrouhanou červenou řepu, rajský protlak, nakrájené uvařené maso , prolisovaný nebo nastrouhaný česnek a ostřejší klobásu. Osolíme, osladíme a okyselíme podle své chuti.Necháme ještě chvilku provařit. Na talíři ozdobíme kysanou smetanou a sekaným koprem. Můžeme použít i kopr zavařený.
user-icon

autor xa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pravý ruský boršč

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena