Práškové langoše jsou rychlá a jednoduchá varianta oblíbené pochoutky bez kynutí. Díky prášku do pečiva je těsto připravené během chvilky a smažení zvládne i začátečník. Podávejte s česnekem, sýrem nebo kečupem jako rychlou večeři nebo pohoštění.
-> Nejlepší recepty na langoše
Langoše jinak: 10 šíleně dobrých nápadů, jak z nich udělat luxusní pochoutku
Langoše známe z poutí, jarmarků a koupališť. Když si je ale připravíme doma, můžeme se pořádně odvázat – nemusíme zůstat jen u klasiky s česnekem a sýrem. Přinášíme tipy, s čím langoše servírovat, jaké polevy a posypky vyzkoušet a jak je proměnit třeba i v dezert.
Jak se dělají langoše a co je na těsto potřeba?
Langoš je nadmíru oblíbená pochoutka, která spolu s párkem v rohlíku bývá neodmyslitelnou součástí rychlého pouličního občerstvení. Odkud pocházejí, jak jednoduché nadýchané langoše připravit a co na ně potřebujete?
Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem
Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho fotoreceptu! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.
Autor:Maruška:)
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena