U nás v rodině milujeme tenké povidlové frgály. A pokud jste jen trošku zruční, zvládnete jej i vy.
těsto | |
---|---|
sůl | |
120 g | máslo |
2 ks | žloutek |
250 ml | mléko |
35 g | droždí |
85 g | cukr krupice |
250 g | hladká mouka |
250 g | polohrubá mouka |
drobenka | |
100 g | máslo |
80 g | cukr krystal |
100 g | hrubá mouka |
na potření | |
100 g | máslo |
1 lžíce | rum |
náplň | |
povidla |
autor konvalinka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.