těsto | ||
---|---|---|
sůl | ||
120 g | máslo | |
2 ks | žloutek | |
250 ml | mléko | |
35 g | droždí | |
85 g | cukr krupice | |
250 g | hladká mouka | |
250 g | polohrubá mouka | |
drobenka | ||
100 g | máslo | |
80 g | cukr krystal | |
100 g | hrubá mouka | |
na potření | ||
100 g | máslo | |
1 lžíce | rum | |
náplň | ||
povidla |
Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková
Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
Autor:Konvalinka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena