Kuře je po této přípravě křehké, šťavnaté, snadno se odděluje od kosti a je dokonalým požitkem z dobře upečeného kuřecího masa.
2 lžíce | sůl |
10 dkg | tuk |
1 špetka | kmín |
1 ks | kuře |
příloha | |
---|---|
4 lžíce | cukr |
1 špetka | sůl |
0.5 ks | cibule |
1 lžíce | mouka |
1 lžička | kmín |
2 lžíce | voda |
2 balení | kysané zelí |
těsto | |
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
1 hrnek | mléko |
1 ks | prášek do pečiva |
2 ks | rohlík |
2 hrnky | polohrubá mouka |
autor Veronika
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.