sůl | |
50 g | máslo |
5 ks | rajče |
30 g | kečup |
pepř | |
50 g | hladká mouka |
0.5 dl | smetana ke šlehání |
1 dl | sladká smetana |
1 l | hovězí vývar |
50 g | vařená rýže |
Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme, přidáme kečup, sůl a celý pepř. Vše dobře povaříme, pak přecedíme a zjemníme smetanou.
Na másle podusíme na kostičky nakrájená a oloupaná rajčata. Přidáme je společně s vařenou rýží do polévky.
Před podáváním polévku ozdobíme ušlehanou šlehačkou.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.