Polévka z Andalusie


3.0735x
45 min
1×

Postup přípravy

Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme, přidáme kečup, sůl a celý pepř. Vše dobře povaříme, pak přecedíme a zjemníme smetanou.


Na másle podusíme na kostičky nakrájená a oloupaná rajčata. Přidáme je společně s vařenou rýží do polévky.


Před podáváním polévku ozdobíme ušlehanou šlehačkou.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z Andalusie

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.