Polévka se sýrem a cizrnou

Lehká sýrová polévka z drůbežího nebo zeleninového vývaru, podle toho, zda jsme nebo nejsme vegetariáni.


3.0177x
30 min
3×

Postup přípravy

Nejprve uvaříme asi 150g cizrny. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Ve vývaru rozvaříme tavené sýry, přidáme žampiony, uvařenou cizrnu a vše dohromady chvíli povaříme.

Do smetany zašleháme vejce a přidáme do polévky. Ochutíme majoránkou, pepřem, nasekanou petrželkou a pažitkou. Můžeme přidat trochu citronové šťávy.

Polévku ihned podáváme. Výborná je samotná i s pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka se sýrem a cizrnou

Zpět na recept