Italská kuchyně je velmi nápaditá, stejně jako tato polévka.
cukr | |
1 stroužek | česnek |
sůl | |
2 lžíce | máslo |
3 ks | cibule |
750 g | mušle |
1 list | bobkový list |
mletý bílý pepř | |
250 ml | suché bílé víno |
400 ml | rybí vývar |
600 g | rybí filé |
300 g | řapíkatý celer |
850 ml | konzervovaná rajčata |
150 g | krabí maso |
2 lžíce | mražená zelenina do polévky |
na ozdobu | |
---|---|
kopr |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.