Mušle Vongole zapečené s kousky zeleniny a podávané na hrubozrnné mořské soli s kuličkami barevného pepře. Recept na chutný pokrm z mořských plodů.
1 stroužek | česnek |
1 ks | pórek |
0.5 ks | mrkev |
mušle | |
1 ks | šalotka |
1 dl | bílé víno |
1 ks | řapíkatý celer |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pažitka | |
tymián | |
petržel | |
oregano | |
kudrnka | |
hrubozrnná mořská sůl | |
kuličky barevného pepře | |
podle potřeby | |
máslo | |
strouhanka | |
olivový olej |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.