Polentové koblížky s parmazánem

Koblížky z polentové kaše a parmazánu zdobené rozmarýnem.


3.0160x
60 min

Postup přípravy

Máslo s vodou přivedeme k varu, přidáme do něj polentu a asi 15 minut vše za občasného míchání vaříme.


Do uvařené kaše zamícháme vejce a směs necháme vychladnout.



Mezitím si nastrouháme parmazán a trochu muškátového oříšku. Do studené kaše vmícháme parmazán, kypřící prášek a ochutíme ji solí a muškátovým oříškem.



Z kaše vytvoříme kuličky o průměru asi 3 cm a v oleji je smažíme dozlatova a dokřupava. Do každého koblížku píchneme snítku rozmarýnu.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polentové koblížky s parmazánem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.