Pohankový knedlík s uzeným masem

Kynuté knedlíky s uzeným masem.


3.0840x
25 min

Postup přípravy

Maso uvaříme doměkka.

Horkým vývarem z masa zalijeme pohankovou mouku tak, aby vznikla hustší hmota, a necháme vychladnout. Droždí dáme vykynout a spolu s pšeničnou moukou vmícháme do vychladlé pohankové hmoty. Vypracujeme hladké knedlíkové těsto.

Maso nakrájíme na kostičky a vmícháme do těsta. Těsto rozdělíme na několik knedlíků a knedlíky uvaříme ve slané vodě.

Pohankový knedlík s uzeným masem nakrájíme na plátky a podáváme s hlavním chodem podle chuti.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pohankový knedlík s uzeným masem

Zpět na recept