Pohankové lečo

Recept na výborné a zdravé lečo s pohankou.


4.19x
60 min
1×

Ingredience

150 gpaprika
120 gcibule
150 grajče
250 gpohanka
100 guzené tofu

podle potřeby

olej

podle chuti

mořská sůl

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na jemno. Papriky a rajčata nakrájíme nadrobno. Tofu nakrájíme na kostičky. Přebranou a propláchnutou pohanku necháme ve vodě nabobtnat. Jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme a pak podusíme s vodou. Přidáme nabobtnalou pohanku, nadrobno pokrájené papriky a rajčata, dochutíme solí a podusíme. Několik minut před dokončením vmícháme na kostičky nakrájené tofu. Pohankové lečo podáváme samostatně nebo s celozrnným pečivem.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pohankové lečo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena