Plzeňský karšouch

Recept na placičky ze směsi mletého masa a strouhaných brambor.


4.612x
45 min
2×

Ingredience

česnek
olej
sůl
3 ksvejce
250 gbrambory
2 lžícemléko
majoránka
2 lžícehladká mouka
mletý černý pepř
500 gmleté míchané maso

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Do mísy dáme brambory. Přidáme zbylé ingredience, koření podle chuti a podle potřeby přidáme do hmoty vejce. Z masa vypracujeme vláčné těsto. Z masové hmoty tvoříme mokrýma rukama malé placičky, které smažíme v oleji. Podle chuti můžeme plzeňský karšouch obalit v trojobalu. Plzeňský karšouch podáváme se zeleninovým salátem nebo zelným salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plzeňský karšouch

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena