Plněná krůtí prsa

Krůtí prsa plněná směsí šunky, jater, zeleniny, zázvoru a vejce. Pečeme v alobalu na roštu.


3.0650x
120 min

Postup přípravy

Psa nařízneme tak, aby se dala naplnit, přitom odkrojíme asi 200 g masa, které rozkrájíme na kousky. Prsa potřeme solí, pepřem, sójovou omáčkou a citronovou šťávou. Troubu předehřejeme na 180 st. Nakrájené maso, šunku, játra, toustový chleba, smetanu a vejce rozmixujeme do krému. Cibulku nakrájíme na kolečka, mrkev jemně nastrouháme, zázvor a česnek posekáme a přidáme do masové hmoty, osolíme, opepříme. Hmotou naplníme prsa, pokud trochu zbude, tak jí potřeme maso na povrchu. Otvor uzavřeme a maso zabalíme do alobalu, nahoře několikrát propíchneme a na roštu pečeme asi hodinu asi na 160 st. potom necháme ještě 15 minut dojít.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněná krůtí prsa

Zpět na recept