Recept na krůtí maso s fazolovými lusky a rajčatovou omáčkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s vařeným bramborem nebo těstovinami.
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 lžička | mletá sladká paprika |
600 g | krůtí prsa |
350 g | fazolové lusky |
1 konzerva | loupaná krájená rajčata |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
sušený tymián | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
1 hrst | pažitka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.