Recept na krůtí maso s fazolovými lusky a rajčatovou omáčkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s vařeným bramborem nebo těstovinami.
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 lžička | mletá sladká paprika |
600 g | krůtí prsa |
350 g | fazolové lusky |
1 konzerva | loupaná krájená rajčata |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
sušený tymián | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
1 hrst | pažitka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena