Plněná králičí roláda


3.0520x
75 min

Postup přípravy

Z vykoštěného králičího masa připravíme plát. Zbytky masa semeleme s vepřovým bůčkem a hovězím masem. Mleté maso osolíme, opepříme. Dále přidáme špetku tymiánu a do směsi vmícháme namočené a vymačkané rohlíky, na kostičky nakrájený sýr, hrášek, drobně nasekanou petrželku, vejce a hladkou mouku.

Opatrně promícháme a směs naneseme na mírně naklepaný a osolený plát masa. Srolujeme a převážeme nití nebo provázkem. Vložíme na pekáč, mírně podlijeme a poklademe plátky másla.

Roládu pečeme v předehřáté troubě a během pečení maso poléváme vlastní šťávou. Podle potřeby podléváme vodou.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněná králičí roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena