Platýz na zelenině

Recept na platýze s restovanou zeleninou.


2.9945x
60 min

Ingredience

100 ghrášek
70 gmáslo
100 grajče
50 gpórek
200 gmrkev
100 gbrokolice
50 golivy
50 gmozzarella
600 gplatýz
3 dlbílé víno
100 gžlutá paprika
100 gřapíkatý celer

podle chuti

česnek
sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Platýze osolíme, opepříme, okmínujeme a zprudka opečeme na másle. Pak ho vyjmeme a udržujeme v teple.

Ve zbylém výpeku orestujeme nakrájená rajčata, pórek, olivy, petržel a česnek. Směs zakápneme bílým vínem a poklademe na opečenou rybu. Přidáme plátky mozzarelly a zapečeme.

Zbylou zeleninu očistíme, nakrájíme na kousíčky a orestujeme na másle.

Platýze na zelenině upravíme na talíře a podáváme s restovanou zeleninou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Platýz na zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.