Platýz na kaparech

Filety jemného rybího masa orestovaného na oleji a přelitého omáčkou z kaparů a smetany. Brambory jsou také dobrá volba!


2.9711x
30 min

Postup přípravy

Filety z platýze osolíme, opepříme, opečeme na pánvi. Platýze vyjmeme a ve zbylém výpeku orestujeme kapary, které ochutíme trochou šafránu. Přilijeme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s opečeným chlebem a čerstvými rajčaty.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Platýz na kaparech

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena