Pizza chléb z domácí pekárny

Chutný a voňavý chléb z domácí pekárny.


3.1128x
90 min
2×

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme mléko, olej, přidáme sůl, koření, mouku žitnou i hladkou , poté cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program Klasik, velikost menší, kůrka tmavá.

Po prvním zvukovém signálu přidáme oba druhy semínek. Po posledním hlazení těsta, potřeme povrch vodou a posypeme vločkami.

Po dopečení necháme pizza chléb z domácí pekárny chvíli v nádobě, pak vyklopíme a necháme na mřížce vychladnout.

Malé upozornění: Pizza chléb z domácí pekárny není vhodné připravovat nasladko (třeba s marmeládou).
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pizza chléb z domácí pekárny

Zpět na recept