Pivní fondue

Výtečné sýrové fondue z pivečka se hodí i pro slavnosstnější chviličky.


3.0859x
120 min

Postup přípravy

Do máslem vymazané nádoby přidáme nadrobno nakrájený sýr. Zalijeme ho pivem a na mírném ohni jej za stálého míchání zahříváme do té doby, až se roztaví.

Pak přidáme utřený česnek, pálivou papriku nebo chilli koření. Fondue dochutíme solí a nakonec vmícháme škrobovou moučku rozmíchanou v 1 lžíci piva. Za stálého míchání necháme pivní fondue na mírném ohni dostatečně zhoustnout.

Hotové pivní fondue dáme na stojan se zapáleným kahanem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní fondue

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní