Pikantní tresčí kousky

Snadný a rychlý recept na přípravu tresčího masa se zeleninou s pikantní chutí.


3.810x
45 min

Postup přípravy

Tresčí filety omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme odležet. Rozmrazené rybí maso osušíme, nakrájíme na nudličky široké asi 2 cm, které promícháme s bílky a škrobovou moučkou.

Pórek a jarní cibulku očistíme a nakrájíme na jemná kolečka. Chilli papričku zbavíme jadérek a nakrájíme na jemné kostičky.

Na oleji zprudka opečeme nudličky tresky, následně zmírníme teplotu a vmícháme chilli papričku, pórek a cibulku. Za stálého míchání vše restujeme asi 1 minutu. Pak směs podlijeme vývarem, sladkou chilli omáčkou a sojovou omáčkou. Jakmile směs zhoustne, vmícháme usekanou petrželku a pokrm odstavíme z tepla.

Pikantní tresčí kousky podáváme s vařenou rýží a zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní tresčí kousky

Zpět na recept