Pikantní sýrové máslo

Žluté pikantní máslíčko se sýrem, čerstvou kurkumou a zázvorem, podáváme s toastovým chlebem a vejci vařenými natvrdo.


4.550x
20 min

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Čerstvý zázvor a kurkumu oloupeme a jemně nastrouháme.

V míse ponorným mixérem spojíme máslo s taveným sýrem, ustrouhaným zázvorem a kurkumou. Podle chuti osolíme. Tvořítko vypláchneme studenou vodou a naplníme máslovým krémem. Necháme v lednici ztuhnout.

Pikantní máslo uvolníme z tvořítka tak, že je na několik sekund ponoříme do horké vody a potom vyklopíme na servírovací misku.

Takto připravené žluté pikantní sýrové máslo podáváme s toastovým chlebem jako chuťovku, nebo předkrm. Výborně chutná s vejci vařenými natvrdo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní sýrové máslo

Zpět na recept