Pikantní ryba

Milovníkům čínské kuchyně nabízím k vyzkoušení pikantní kousky ryby.


2.7240x
60 min

Postup přípravy

Vykuchanou rybu zbavenou ploutví nakrájíme na silnější proužky nebo špalíčky. Použít můžeme hejka, ale i kapra, úhoře nebo filé. Cibuli nasekáme nadrobno, pokud máme mladé cibulky (4ks), tak na kolečka a smícháme se všemi ostatními přísadami na marinádu. Do marinády vložíme kousky ryby a necháme alespoň půl hodiny uležet. Naložené kousky ryby z marinády vyjmeme a necháme okapat. Prudce osmahneme na rozpáleném oleji ze všech stran. Osmaženou rybu vyndáme a k vysmaženému oleji přilijeme marinádu a krátce ji povaříme. Kousky ryby vrátíme do marinády a promícháme. Pikantní rybu podle čínské kuchyně podáváme nejlépe s rýží nebo chlebem a zeleninou.
user-icon

autor Dana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní ryba

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena