Pikantní mungo fazole

Recept můžeme podávat jako hlavní jídlo či přísadu do tortilly.


4.632x
35 min
8×

Postup přípravy

Mungo fazole necháme přes noc namočit. Poté ji uvaříme, doba varu do 15 minut. Na rozpáleném oleji si osmahneme slaninu nakrájenou najemno, po chvíli přidáme česnek a osmahneme. Přidáme rajčata z plechovky, osolíme, opepříme. Promícháme a zmírníme var . Do základu přisypeme uvařené fazole. Přidáme kari, chilli, chvíli povaříme a podlijeme asi 2 dl vody. Zjemníme jogurtem, zamícháme a pár minut opět povaříme. Pikantní mungo fazole podáváme jako hlavní chod nebo jimi plníme tortilly.


Recept na domácí tortillu krok za krokem


Už jste někdy ochutnali domácí tortilly? Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.


Recept

user-icon

autor janjenik3


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní mungo fazole

Zpět na recept