Pikantní marináda na kuře na grilu

Kuřecí maso je pro grilovací sezonu jako dělané, nesmí však chybět pečlivě připravená marináda.


0.00x
35 min

Postup přípravy

Omyté a očištěné kuřecí čtvrtky jemně osušíme a poté si připavíme marinádu.

V misce smícháme sojovou omáčku, citronovou šťávu, trochu černého piva a olej. Poté přidáme grilovací koření, česnek utřený se solí, chilli omáčku a pepř. 

Marinádou důkladně potřeme maso ze všech stran, položíme do zbytku marinády a necháme uležet do druhého dne. Druhý den v průběhu grilování maso potíráme ještě několikrát.

Pikantní kuřecí čtvrtky na grilu podáváme s pečivem, zeleninovým salátem či jinou libovolnou přílohou.

Ty nejlepší marinády na maso od našich čtenářů

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní marináda na kuře na grilu

Zpět na recept