Recept na marinádu, ve které užijeme medvědí česnek.
Hodnocení
5.0
/ 5 (4x)
Doba přípravy
10 min
Chutnalo
1x
Ingredience
2-3 stroužky
česnek
2 lžíce
olej
1 ks
cibule
3-4 lžíce
med
2-3 lžíce
citronová šťáva
1-2 lžíce
hořčice
3-5 lístků
medvědí česnek
podle chuti
sůl
sušená petrželka
Postup přípravy
Oloupanou cibuli, česnek, lístky medvědího česneku i sušenou petrželku nakrájíme na jemno a dáme do mísy. Přidáme citronovou šťávu, hořčici a tekutý med. Vše promícháme a podle chuti přidáme sůl. A máme hotovo.
Hořčicovo-medová marináda se hodí na jakékoliv maso - od hovězího až po kuřecí, záleží jen na našem výběru a chuti.