Pikantní grilovaný pstruh

Ideální pokrm připravovaný v letních dnech na zahradním grilu. Příprava je rychlá a chuť výtečná.


3.832x
35 min

Postup přípravy

Pstruhy omyjeme, očistíme, nasolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Česnek oloupeme a rozmělníme. Do oleje vmícháme česnek, mletou papriku, tymián a chilli koření. Vzniklou směsí potřeme připravené ryby. Na dobře rozpáleném grilu opékáme 8 minut z jedné strany, poté otočíme a stejně dlouhou dobu pečeme i z druhé. Grilovaného pstruha podáváme s opečeným bramborem ve slupce, grilovaným lilkem a pažitkovým dresinkem.


Naučte se grilovat kukuřici i brambory!


Recept na pstruha v alobalu se zeleninou krok za krokem


Vyzkoušejte jeden z nejjednodušších receptů na přípravu skvělé ryby z českých řek.


Recept


Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu


Prodloužený víkend, krásné letní počasí a rozpálený gril - kombinace, která si žádá perfektní recepty na domácí grilovačku.


Sváteční

user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní grilovaný pstruh

Zpět na recept