Pikantní čočka

Zkoušeli jste k uzenému masu uvařit čočku jinak než tradičně "na kyselo“? Nabízím vám recept na pikantní čočku.


3.199x
45 min

Postup přípravy

Čočku uvaříme podle návodu na obalu doměkka a osolíme.

Cibuli a česnek oloupeme. Česnek utřeme se solí a cibuli nakrájíme nadrobno. Natě přebereme, opereme, osušíme a nasekáme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme olej a cibuli osmahneme. Přidáme česnek, kečup, bylinky a ohřejeme. Přidáme uvařenou čočku a provaříme.

Pikantní čočku podáváme k opečenému párku nebo uzenému masu. Jídlo je vhodné doplnit zeleninovým salátem.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní čočka

Zpět na recept