Vaření.czReceptyPetrželové máslo s česnekem

Petrželové máslo s česnekem

Rozpečená bagetka s petrželovo - česnekovým máslem, tomu nelze odolat. A je to tak jednoduché.


3.1110x
10 min

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Petrželku pořádně opereme, osušíme a nasekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do másle vmícháme petrželku a česnek a podle chuti máslo ossolíme a opepříme. Vše důkladně utřeme nebo rozmixujeme. Ochucené máslo zabalíme do alobalu jako bonbon a dáme na 45 minut do mrazničky ztuhnout. Máslo je vhodné do jídel, na steaky nebo na pečivo.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Petrželové máslo s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena