Petřínský dezert

Recept na sýrový dezert s broskvemi.


2.91717x
15 min

Postup přípravy

Tvrdý sýr nakrájíme na silnější plátky (asi 1,5 cm silné) a pomocí vykrajovače vykrajujeme kolečka o průměru 5 cm.

Lučinu vymícháme s nálevem z broskví, které musí být kompotované, a pomocí sáčku s vroubkovanou trubičkou nastříkáme větší část na kolečka sýru.

Na takto upravené kousky položíme malé broskve, větší můžeme upravit vykrajovačem na menší. Do středu broskve stříkneme malou tečku sýrového krému, do kterého zapíchneme oloupanou a upraženou mandli.

Petřínský dezert necháme vychladit a můžeme servírovat. Petřínský dezert je skvělý pro návštěvy a slavnosti narozenin.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Petřínský dezert

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.