Vaření.czReceptyPošírované broskve v tvarohové šlehačce

Pošírované broskve v tvarohové šlehačce

Tvarohová šlehačka vznikne spojením tučného tvarohu s všlehanou šlehačkou. Získáte tak hebký a velmi dobrý a zdravý krém. Ve spojení s plnou chutí pošírovaných meruněk nemá dezert chybu.


5.06x
20 min
1×

Ingredience

6 ksbroskve
250 mlšlehačka
250 gtučný tvaroh

podle chuti

vanilka
sladidlo - erythritol

Postup přípravy

Pošírované broskve připravíme za pár minut takto: Broskve omyjeme, nakrájíme na kousky a vložíme do rendlíku s 2dl vína a sladidlem dle chuti. V lowcarb verzi používám Erythritol. Pošírujeme zvolna do změknutí broskviček, tj. do chvíle, kdy broskvičky získají plnou chuť a začínají pouštět šťávu. Mezitím si ušleháme šlehačku a promícháme ji s plnotučným tvarohem. Mícháme lehce, stejným způsobem jako když připravujeme piškotové těsto. Poté vše servírujeme do skleniček tak, začnemem vrstvou tvarohové šlehačky a pak přidáme broskve. Pošírované broskve v tvarohové šlehačce ihned podáváme jako skvělý dezert.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pošírované broskve v tvarohové šlehačce

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena