Pošírované broskve v tvarohové šlehačce

Tvarohová šlehačka vznikne spojením tučného tvarohu s všlehanou šlehačkou. Získáte tak hebký a velmi dobrý a zdravý krém. Ve spojení s plnou chutí pošírovaných meruněk nemá dezert chybu.


5.06x
20 min
1×

Postup přípravy

Pošírované broskve připravíme za pár minut takto: Broskve omyjeme, nakrájíme na kousky a vložíme do rendlíku s 2dl vína a sladidlem dle chuti. V lowcarb verzi používám Erythritol. Pošírujeme zvolna do změknutí broskviček, tj. do chvíle, kdy broskvičky získají plnou chuť a začínají pouštět šťávu. 

Mezitím si ušleháme šlehačku a promícháme ji s plnotučným tvarohem. Mícháme lehce, stejným způsobem jako když připravujeme piškotové těsto. 

Poté vše servírujeme do skleniček tak, začnemem vrstvou tvarohové šlehačky a pak přidáme broskve. 

Pošírované broskve v tvarohové šlehačce ihned podáváme jako skvělý dezert.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pošírované broskve v tvarohové šlehačce

Zpět na recept